Naši zlatni sportisti slavili su pre dve večeri uspeh koji su postigli na Olimpijskim igrama, a među pevačima koji su slavili s njima, pojavila se i Danica Crnogoročević sa suprugom, sveštenikom Ivanom.

Danica je takođe, kao jedna od Noletovih omiljenih pevačica, nastupila na proslavi, a posebnu pažnju privukla je tokom izvođenja pesme "Veseli se srpski rode".

I nakon što je otpevala numeru kojom se ponose svi Srbi, kratko je na scenu izašao i njen suprug Ivan, koji je autor pesme, a koji je posebne reči uputio upravo Novaku.

Foto: ATA images/Z. M.

 

 

- Dali su život svoj za Časni krst i slobodu zlatnu. Tu je naš, jedan jedinstveni, neponovljivi Novak Đoković i svi ostali naši veličanstveni sportisti koji su nesebično žrtvovali sebe, svoj život, svoju mladost ugledajući se na naše velikane. Zbog toga, volimo te, Novače. Izađi i pokaži svoju veličinu, neka čitav svet vidi koliko nas vole, "Veseli se srpski rode" - rekao je Ivan.

 

Novak je, sve vreme, čini se postiđen zbog Ivanovih reči slušao, i na kraju ga pozdravio aplauzom.

Inače je, uz njegovu omiljenu pesmu "Veseli se srpski rode", sve vreme držao podignuta tri prsta i ljubio grb na svom dresu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: