Полиција на југу Хагена у немачкој Северној Рајни-Вестфалији добила је пријаву о дехидрираном дечаку који се јако знојио у аутомобилу који је био паркиран директно на сунцу. 

Полицијски службеницу су провалили у возило и дали малишану воду пре него што су га хитно одвели у болницу. Након тога су обавестили мајку о стању детета којој је полиција открила да је њен партнер парирао аутомобил у уторак вече како би отишао у посету сексуалној радници. 

Ипак, мушкарац је то негирао и тврдио да је био код пријатеља како би позајмио новац, као и да се врати у аутомобил после неких пола сата. Он је ухапшен и оптужен за повреду дужности неге и васпитања, као и наношење телесне повреде из нехата, пише Mirror.

Подсетимо, овај случај се дешава неколико недеља накок што се још један отац суочио са оптужбама након што је његова двогодишња церка преминула у Аризони јер ју је оставио у врелом аутомобилу више од три сата како би играо игрице. 

Фото: Профимедиа

 

Кристофер Шолтс (37), отац троје деце, инсистирао је да је своју ћерку оставио у возилу само на пола сата јер није желео да јој ремети сан. Према његовим речима они су се вратили из куповина, а отац је оставио уснулу малишанку у колима како је не би будио. 

Његова супруга, која је медицински радник, дошла је кући и пронашла беживотно тело њихове ћерке у колима. Мушкарац је првобитно оптужен за убиство другог степена, али је оптужница од тада ажурирана и оптужен је за убиство првог степена у четвртак у округу Пима у Аризони, наводи КГУН. Он се такође суочава са оптужбом за злостављање деце.

Кристофер је тврдио да је стигао у породичну кућу око 14.30, преноси Mirror US . Објаснио је да је гаража била пуна справа за вежбање, што га је навело да паркира напољу. Наводно није хтео да пробуди дете пре него што је паркирао, угасио ауто и кренуо у кућу.

БОНУС ВИДЕО: