Једна жена, Медлин Вајт, наишла је на осуду када је на ТикТоку поделила своје „контроверзне“ одлуке у вези са венчањем на даљој дестинацији.

Медлин је одлучила да своје венчање организује у Европи, далеко од места становања многих њених гостију, што је изазвало бројне реакције. Многи су је оптужили за себичност, јер би то искључило оне који не могу приуштити такво путовање.

Медлин је одговорила да је управо то и била њена намера – елиминисати оне који би дошли само да присуствују краткој церемонији и добију бесплатан оброк. Према њеним речима, само они којима је заиста стало до њих би били вољни да потроше новац на тако далеки пут.

Фото: Shutterstock

 

Још једна контроверзна одлука била је забрана говора на венчању, осим кратке здравице коју би одржали њен отац и отац њеног вереника. Медлин је желела једноставну и сажету церемонију, без дужих говора, што је такође изазвало различите реакције.

Поред тога, она је поставила строга правила облачења за своје госте, истичући да жели да помогне људима у одабиру прикладне гардеробе. Иако су је неки критиковали због тога, Медлин је бранила своју одлуку, наводећи да су јасне смернице корисне и помажу људима да избегну неодговарајући избор.

@madeleine_white

Maybe i am becoming a bridezilla afterall ♬ original sound - Madeleine White

Овај видео на ТикТоку привукао је велику пажњу, са преко 2,5 милиона прегледа, а коментари су варирали од подршке до оштрих критика.

Неки корисници су истакли да венчања на даљим дестинацијама могу искључити људе са здравственим проблемима, као што су старији чланови породице, док су други изразили забринутост због трошкова које би таква путовања наметнула гостима.

Овакве одлуке често покрећу питања о балансу између личних жеља и очекивања гостију, што је тема која изазива различите реакције међу људима.

БОНУС ВИДЕО: