Објаснила је како је била са партнером готово осам година, а онда ју је запросио - и она је пристала, преноси Мирор. Али њихова веза почела је да пропада током планирања венчања јер су се његови родитељи превише мешали и почели да доносе одлуке о њиховом великом дану.

На Редиту је написала: "Долазим из другачијег окружења и издржала сам везу на даљину пре него што сам се преселила у његову земљу. Начин на који смо васпитани и породична динамика су нам потпуно супротни, с тим да је он врло близак са својом породицом, што је за мене било изазов упркос томе што сам с временом изградила везу са њима. Имали смо борбе, посебно са постављањем граница, али ствари су се побољшале."

Међутим, младенци су се жестоко посвађали на своју свадбену ноћ, што је довело до тога да га је она напустила. Рекла је: "Проблеми су почели кад смо се верили, што је довело до несугласица око планова за венчање. Желела сам мало, интимно венчање на некој удаљеној локацији, али његова породица је потпуно одбацила ту идеју, што је довело до венчања ближе његовом граду. Упркос мојим напорима да укључим своју културу и идентитет, једногодишње планирање венчања било је стресно, додатно отежано изазовима и променама у задњи час које је направила његова породица занемарујући моје жеље.”

Фото: Профимедиа

 

"На дан венчања, даље промене од стране његове породице - хрпа малих ствари попут промене цвећа које сам месецима тражила, моји ручно израђени украси су бачени на страну и склоњени, другачије шеме боја и недостатак подршке мог партнера довели су до слома. Свадбена ноћ завршила се тако да сам се осећала запостављеном и одлучила сам да проведем време далеко од свог новог супруга. Више нисам могла да издржим. Требало ми је више времена и простора и остала сам код пријатеља следећих дана."

Сада његова породица жели да разговарати са њима. "Након што сам отишла после венчања и нисам разговарала са породицом свог супруга месецима, мој партнер и ја радили смо на нашим проблемима кроз саветовање. После повратка, његова породица жели да разговара о мом понашању и недостатку захвалности", рекла је.

Фото: Shutterstock

 

"Растргана сам између извињења због тога што сам оставила њега и његову породицу да се сами баве последицама венчања и жеље да се осврнем на то што сам била запостављена без изазивања одбрамбених реакција. Потражила сам саветовање и речено ми је да се прво извиним. Међутим, мислим да је то неискрено. Желим да преузмем одговорност за своје поступке и поправим ствари јер је то изузетно важно мом мужу, али не знам како конструктивно да кажем да не могу да се вратим на то да сам стално запостављена."

Коментаришући њену објаву, један корисник је рекао: "Време је да твој супруг стане уз тебе. Ово није нешто са чиме би ти требало да се носиш. Он то треба да заустави и постави границе својој породици јер ти нећеш моћи да поштујеш њега, а брак би могао да пропадне. Молим те, реци му да се побрине за породицу и јави ти кад ствари постану цивилизоване." Други корисник је додао: "Уместо да се извињаваш, требало би да се једноставно држиш подаље од њих. С обзиром на то да је твој супруг учесник у овој катастрофи, он би требало да одлучи је ли спреман да никада више нема своју породицу око себе или не. Ако није, онда не можете да останете заједно."Још један корисник је изнео своје мишљење: "Жао ми је, али мислим да тај разговор уопште није добра идеја. Знам да желиш да се сукоб реши, али то мора да укључује признање са њихове стране да је начин на који су те третирали био неприхватљив, заједно с искреним извињењем, а према ономе што си описала, то се неће догодити. Да су спремни да признају свој допринос овом сукобу, не би тражили да се видите како би расправљали о - твом понашању."

БОНУС ВИДЕО: