Доктор С-С. (35) ком је јуче после саслушања одређен притвор до 30 дана због сумње да је 13. августа код Богословије, под дејством кокаина изазвао саобраћајну незгоду у којој је настрадао Александар М., а потом побегао са лица места стоматолошке услуге у једној познатој приватној ординацији пружао је бројним јавним личностима!

Како Курир сазнаје, пацијенти су му били бројни глумци, певачи и водитељи.

- С. С. је доктор стоматологије и ради у једној приватној клиници у центру Београда. Међу њиховим пацијентима су бројне јавне личности, пола естраде долази у ту ординацију. Невероватно је да им је зубе поправљао и правио "нове осмехе" човек који конзумира кокаин - потврдио је наш извор и додао да је он један од "стручњака" у тиму.

Из Вишег јавног тужилаштва у Београду које води истрагу против стоматолога, јуче је саопштено да је он на саслушању негирао извршење кривичног дела и изнео своју детаљну одбрану.

Како незванично сазнајемо, он се правдао да мушкарца ког је ударио на пешачком прелазу уопште није видео јер је "истрчао иза аутобуса".

- Навео је да је аутобус стајао и је мушкарац истрчао иза њега, па да га уопште није видео. Као оправдање за то што је побегао са места несреће у Улици Драгослава Срејовића прво је рекао да је много журио, а онда да је то заправо урадио јер је био под дејством кокаина који је претходно конзумирао - открива саговорник Курира.

Он додаје да је доктор одбио да одговара на питања тужиоца.

Како је после саслушања С.С. саопштено из тужилаштва он се сумњичи да је око 23:15 часова, својим „смартом“, кретао према кружном току Богословија, и да је предњим десним делом возила ударио, а затим одбацио у десну страну ван коловоза, на зелену површину Александра М., који је прелазио улицу Драгослава Срејовића на обележеном пешачком прелазу.

Осим што је био дрогиран у време изазивања тешке саобраћајне несреће, сумња се и да је возио брзином већом од дозвољене, односно да је није прилагодио видљивости и стању на путевима.

Александар М., подсетимо, преминуо је на лицу места а С.С. је без заустављања побегао.

- Камере су снимиле аутомобил и он је пронађен већ током ноћи, а осумњичени се наредног дана предао полицији - подсећа саговорник.

БОНУС ВИДЕО