Катарина је прославила 34. рођендан иако није желела журку поводом истог.

Њен супруг Дарко Лазић, је решио да је изненади тако што јој је приредио прославу у једном ресторану са најближима. Катарину је овај гест расплакао. 

Фото: Инстаграм принтскрин/katarinalazic_24

 

- Хвала свима на лепим жељама! Синоћ нисам стигла ништа да окачим, али ево сада пар сторија. Нисам планирала да славим рођендан, па смо Дарко и ја кренули на вечеру. Међутим... - писало је у једној њеној објави на Инстаграму.

- Дарко је окупио моје најмилије и изненадио ме... Хвала мојој породици и пријатељима који су ме изненадили јуче и највеће хвала мом мужу који је све то осмислио и организовао - навела је она потом.

Фото: Инстаграм принтскрин/katarinalazic_24

 

- Моја мама која ме зове да ме пита да ли ћемо свратити после вечере да ми дају поклон... А у ствари је на путу до ресторана! - написала је Каћа.

Певач и његова вољена супруга ситно одбројавају до рођења њихове ћерке. Катарина је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију голог стомака и написла: 

- Здраво 34. годино, бићеш савршена! Добродошла 34. и 8. месец. Пролетеле су брзо 34 године, али и седам месеци од како смо сазнали за тебе, принцезо!

Фото: Инстаграм принтскрин/katarinalazic_24

 

У једном сторију и фолклер је написао: Чекао сам те целог живота, јер сам знао да негде постојиш. Дању сам те звао, ноћу сам те сањао и на крају састасмо се ми. 

БОНУС ВИДЕО: