Katarina je proslavila 34. rođendan iako nije želela žurku povodom istog.

NJen suprug Darko Lazić, je rešio da je iznenadi tako što joj je priredio proslavu u jednom restoranu sa najbližima. Katarinu je ovaj gest rasplakao. 

Foto: Instagram printskrin/katarinalazic_24

 

- Hvala svima na lepim željama! Sinoć nisam stigla ništa da okačim, ali evo sada par storija. Nisam planirala da slavim rođendan, pa smo Darko i ja krenuli na večeru. Međutim... - pisalo je u jednoj njenoj objavi na Instagramu.

- Darko je okupio moje najmilije i iznenadio me... Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su me iznenadili juče i najveće hvala mom mužu koji je sve to osmislio i organizovao - navela je ona potom.

Foto: Instagram printskrin/katarinalazic_24

 

- Moja mama koja me zove da me pita da li ćemo svratiti posle večere da mi daju poklon... A u stvari je na putu do restorana! - napisala je Kaća.

Pevač i njegova voljena supruga sitno odbrojavaju do rođenja njihove ćerke. Katarina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju golog stomaka i napisla: 

- Zdravo 34. godino, bićeš savršena! Dobrodošla 34. i 8. mesec. Proletele su brzo 34 godine, ali i sedam meseci od kako smo saznali za tebe, princezo!

Foto: Instagram printskrin/katarinalazic_24

 

U jednom storiju i folkler je napisao: Čekao sam te celog života, jer sam znao da negde postojiš. Danju sam te zvao, noću sam te sanjao i na kraju sastasmo se mi. 

BONUS VIDEO: