Катарина је често активна на друштвеним мрежама, где често одговара на питања пратилаца . Овај пут велику пажњу је привукла њена фотографија са трудничким стомаком, а на ком се мисли да се оцртава стопало бебе. 

Каћа је решила да открије о чему је реч. Заправо ради се о здравственом проблему који носи од детињства: 

- Не назире се стопало бебе, на стомаку изнад пупка се види кила. Имала сам је још као дете, али није била видљива док стомак није почео да ми расте. Како доктор каже, може да се среди само оперативним путем и то када одлучим да више не остајем трудна. За сада не могу ништа да урадим - објаснила је она.

За само осам мееци трудноће, Катарина се угојила свега три килограма

- Колико ћете се угојити у трудноћи зависи искључиво од тога како се храните, али битније од форме је то да се храните здраво… само, морацу да вас разочарам, не требате да једете за двоје, а и пице, слаткиши и слично не требају вашој беби, тако да како год да окренете од нездраве хране немате никаквог бенефита. Ја сам тренутно 8. месец и до сад сам се угојила 3 кг, не тренирам већ пар месеци јер ми не прија, али се све време здраво храним. Драге моје жене, биле трудне или не волите себе и мислите на своје здравље, а форма ће доћи као резултат здравих навика- написала је она.

БОНУС ВИДЕО: