Katarina je često aktivna na društvenim mrežama, gde često odgovara na pitanja pratilaca . Ovaj put veliku pažnju je privukla njena fotografija sa trudničkim stomakom, a na kom se misli da se ocrtava stopalo bebe. 

Kaća je rešila da otkrije o čemu je reč. Zapravo radi se o zdravstvenom problemu koji nosi od detinjstva: 

- Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim - objasnila je ona.

Za samo osam meeci trudnoće, Katarina se ugojila svega tri kilograma

- Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… samo, moracu da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika- napisala je ona.

BONUS VIDEO: