Теа Таировић изазвала је лавину коментара када је објавила заједничку фотографију са највећом мушком музичком звездом на овим просторима, Здравком Чолићем.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Млада звезда, једна од тренутно највећих и најтраженијих, поделила је фотографију на којој је у Чолином загрљају, а у опис исте ставила је срце и, симболично, круну, засигурно алудирајући на то да је Чола музички краљ.

Она није навела где су се срели и дружили, а судећи по неколицини снимака на друштвеним мрежама реч је о приватној прослави у Црној Гори. Управо су њих двоје били ангажовани да увеличају славље, а госте су распаметили у тренутку када су укрстили гласове и отпевали једну дуетску песму заједно.

Међутим, фанови су већ направили пометњу на друштвеним мрежама, пошто се потегла прича да би управо Чола могао да буде један од њених гостију на предостојећим концертима у Београдској арени.

"Молим вас реците ми да је он гост у Арени", "Нешто се кува", "Много скупа слика", "Можда Чола буде гост у Арени и то ће сигурно бити други дан кад ја не идем", "Чола гост у Арени пазите шта вам кажем", само су неки од бројних коментара.

 

 

Иначе, Теа и Здравко дуго се познају и имају и те како добар однос, па све што фанови прижељкују и није немогуће, поготово не кад се у обзир узме то што Теа госте за оба концерта у Арени крије као змија ноге.

- Они су дуго у изузетно добрим односима, али она о томе јавно није причала нити је то истицала. Постоји реална шанса да се он појави као специјални гост, што би и те како зачинило њен спектакл који спрема - истиче наш извор.

Теини концерти у Београдској арени заказани су за 21. и 22. септембар.

Телеграф