Сахрана Алена Делона биће одржана наредних дана на приватној церемонији, како је најавила његова породица. Глумчева деца су своју тугу изразила у изјави:

- Преминуо је мирно у свом дому у Дучију, са децом и породицом поред себе. Породица вас моли да поштујете њихову приватност у овом изузетно болном тренутку жалости.

Глумац је желео да га сахране са псима

"Желим да се одморим са својим псима", један од најличнијих и најдирљивијих аспеката тестамента Алена Делона тиче се његове жеље да буде сахрањен заједно са својим псима.

Фото: Профимедиа

 

 

Глумац је одувек имао дубоку везу са својим животињама, сматрајући их нераздвојним животним сапутницима. У једном интервјуу, он је ту жељу јасно рекао:

- Желим да будем сахрањен са својим псима. Не занима ме ништа друго, само желим да будем са њима. Они су били једини који су ме безусловно волели, увек уз мене, не тражећи ништа заузврат - говорио је глумац а преноси Децрипто.

Фото: Профимедиа

 

 

Делон је дао до знања да има приватно гробље на свом имању у Швајцарској, где су сахрањени сви његови пси. За њега је идеја да буде сахрањен поред њих представљала наставак везе коју није желео да раскине ни смрћу.

- Нема љубави чистије од псеће. То је веза која превазилази живот. Желим да будем са њима, јер сам са њима упознао праву љубав.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: