Том Круз био је највећа звезда свечане церемоније затварања Олимпијских игара, након што је на спектакуларан начин извео још једну од својих чувених акробација у Паризу.

Глумац се спустио с крова стадиона "Stade de France" током спуштања заставе Сједињених Америчких Држава и интонирања химне његове земље, а потом је спаковао заставу и мотором се одвезао, носећи чувену кожну јакну из филма "Топ Гун".

Потом је приказана раније снимљена секвенца у којој Круз искаче из авиона и позира поред чувеног знака "Холивуд", јер је Лос Анђелес домаћин наредних Игара, 2028. године. Круз је био врло заузет у последње време: видели смо га на бројним догађајима - од Олимпијских игара до Вимблдона, и концерата Колплеја и Тејлор Свифт, те на бројним гала вечерама.

 

 

Многи коментаришу, да глумац стиже свуда осим да види рођено дете, ћерку Сури Круз, коју је добио с глумицом Кејти Холмс и која је недавно престала да користи његово презиме, те се представља као Сури Ноел.

Познато је да Том нема никакав контакт са ћерком, својим јединим биолошким дететом, као и да ју је последњи пут видео када је она имала седам година.

 

 

Тинејџерка је недавно прославила 18. рођендан, што значи да оца није видела око 11 година.

Сури Круз је израсла у прелепу девојку, а сви се слажу да што је старија све више личи на славну мајку Кејти Холмс.

Познато је да Том Круз није добио старатељство над ћерком, као и да је бракоразводна парница, којом је Холмс добила сатратаљество, окончана за само 11 дана.

Иако је по судској одлуци Том Круз добио право да ћерку виђа 10 дана сваког месеца, добро упућени извори тврдили су како је он ту могућност одбио из разлога што Сури није сајентолог.

Фото: Профимедиа

 

 

Једино чега се придржавао је да плаћа трошкове њене школарине, односно исплаћивао 400.000 долара годишње и то све док Сури није напунила 18 година.

Управо је Томова опседнутост сајентологијом пресудила и његовом браку са Кејти која се пре петнаестак година иселила из њихове заједничке куће у страху за себе и ћерку. Том је ћерки наводно редовно слао писма која је њена мајка сакривала. Потом је у јавност процурила информација о томе како је Сури пронашла очева писма у кући мајчиних родитеља у Охају и да је, након што их је прочитала, пожелела да види са њим, али се њена мајка томе успротивила.

 

 

- То што ју је одгајила самохрана мајка у Њујорку учинило је Сури таквом каква јесте. Кејти је увек стављала Сури на прво место и Сури воли своју маму више од свега. Она је паметна тинејџерка, и расте у врло интелигентну зрелу особу. Има врло блиску групу оданих пријатеља и тачно зна одакле долази - испричао је недавно за Даилy маил инсјадер близак Кејти.

Такође се шушкало да је Кејти Холмс највероватније потписала "неку врсту уговора о тајности у којем каже да неће рећи ништа лоше о сајентологији" како би могла задржати своје примарно старатељство над Сури.

БОНУС ВИДЕО: