Певач Џастин Бибер изгледао је непрепознатљиво када су га фотографи затекли у дневном изласку у Лос Анђелесу када је био без трудне супруге Хејли.

Некад велика звезда Џастин Бибер својим понашањем и изгледом углавном изазива забринутост својих обожаваоца. Тако је било и овога пута, када се током једног од својих излазака појавио потпуно непрепознатљив.

Зарасле браде, са шеширом на глави, окупљенима је показао и боксерице које су се малтене целе виделе јер су му фармерке биле спуштене малтене испод колена. Имао је црне наочаре на лици, а у руци је држао лименку енергетског пића.

Фото: Профимедиа

 

 

У луксузном хотелу где је одсео није му се придружила трудна супруга Хејли која би ускоро на свет требала донети њихово прво дете.

Бибер је раније показао колико га је то гануло када је објавио своје уплакане фотографије, а већ су се тада фанови питали је ли му можда потребна стручна помоћ. Хејли и Бибер у браку су од 2018. године.

Фото: Профимедиа

 

 

Испливао шокантни снимак Бибера и Паф Дедија

Недавно је изашао видео Џастина Бибера са Паф Дедијем из прошлости, у ком Џастин непријатно објашњава Пафу зашто му се није јављао на телефон.

Фото: Профимедиа

 

 

Паф Деди је иначе оптужен за подвођење малолетница, а на том снимку се чини као да Џастин зна нешто што тада ми нисмо. Такође се сумња да су одређени догађаји "иза затворених врата" утицали на Бибера и трајно га "оштетили".

Поред тога, његов живот прати насилно понашање према фотографима, када је једног колима ударио. Срећом, није било смртног исхода.

(Дневник.хр)

БОНУС ВИДЕО: