Pevač DŽastin Biber izgledao je neprepoznatljivo kada su ga fotografi zatekli u dnevnom izlasku u Los Anđelesu kada je bio bez trudne supruge Hejli.

Nekad velika zvezda DŽastin Biber svojim ponašanjem i izgledom uglavnom izaziva zabrinutost svojih obožavaoca. Tako je bilo i ovoga puta, kada se tokom jednog od svojih izlazaka pojavio potpuno neprepoznatljiv.

Zarasle brade, sa šeširom na glavi, okupljenima je pokazao i bokserice koje su se maltene cele videle jer su mu farmerke bile spuštene maltene ispod kolena. Imao je crne naočare na lici, a u ruci je držao limenku energetskog pića.

Foto: Profimedia

 

 

U luksuznom hotelu gde je odseo nije mu se pridružila trudna supruga Hejli koja bi uskoro na svet trebala doneti njihovo prvo dete.

Biber je ranije pokazao koliko ga je to ganulo kada je objavio svoje uplakane fotografije, a već su se tada fanovi pitali je li mu možda potrebna stručna pomoć. Hejli i Biber u braku su od 2018. godine.

Foto: Profimedia

 

 

Isplivao šokantni snimak Bibera i Paf Dedija

Nedavno je izašao video DŽastina Bibera sa Paf Dedijem iz prošlosti, u kom DŽastin neprijatno objašnjava Pafu zašto mu se nije javljao na telefon.

Foto: Profimedia

 

 

Paf Dedi je inače optužen za podvođenje maloletnica, a na tom snimku se čini kao da DŽastin zna nešto što tada mi nismo. Takođe se sumnja da su određeni događaji "iza zatvorenih vrata" uticali na Bibera i trajno ga "oštetili".

Pored toga, njegov život prati nasilno ponašanje prema fotografima, kada je jednog kolima udario. Srećom, nije bilo smrtnog ishoda.

(Dnevnik.hr)

BONUS VIDEO: