Davne 2014. "YesJulz" - pravim imenom DŽulijen Godrad, organizovala je žurku u Majamiju za Lebrona DŽejmsa i ubrzo je postala poznata, a njeni profili na društvenim mrežama bivali su sve praćeniji.

Kasnije je reper Puš Ti pokrenuo glasine da se između nje i NBA košarkaša na tom događaju možda dogodilo - nešto romantično. Kao što je reper i opisao u svojoj pesmi "Popular Demand" gde u prvom stihu, tvrdi da je izlazio sa devojkom za koju je sumnjao da je spavala sa DŽejmsom.

Foto: Profimedia

 

 

U pesmi može da se čuje: "Nekada sam imao ovu belu ku*ku, izgledala je kao Madona, čuo je da je*e Lebrona, ali s***, ne znam. Kao to, Bron-Bron?"

Međutim, godinama kasnije, DŽulijen je u julu 2023. objavila video u kojem je razotkrila brojne glasine o njenom privatnom životu, uključujući i poricanje da je imala aferu sa oženjenom zvezdom NBA lige. Kasnije se ispostavilo da se ona zapravo zabavljala sa jednim od njegovih NBA prijatelja, iako nije navela ime dotičnog igrača.

 

 

- Nikada u svom životu nisam bila sama sa Lebronom DŽejmsom - tačka! - rekla je lepotica.

- Tamo se ništa nije dešavalo. Očigledno, bili smo prijatelji. Radila sam u Majamiju.

Da li se Lebron DŽejms pozabavio glasinama?

Do danas, Lebron nije javno komentarisao spekulacije, možda kao način da se ne doliva ulje na vatru. Međutim, vreme kada je odbio da da komentar, nekoliko godina posle sporne žurke, zbunio je korisnike društvenih medija, pisala je "Marka".

Međutim, Godard je ponovila da nije imala odnose sa DŽejmsom, dodajući da previše poštuje njegovu suprugu Savanu da bi se upustila u takvu vezu.

 

 

Par, koji je zajedno od 2013. godine, ima troje dece.

(Kurir)

BONUS VIDEO: