Давне 2014. "YesJulz" - правим именом Џулиjен Годрад, организовала је журку у Мајамију за Леброна Џејмса и убрзо је постала позната, а њени профили на друштвеним мрежама бивали су све праћенији.

Касније је репер Пуш Ти покренуо гласине да се између ње и НБА кошаркаша на том догађају можда догодило - нешто романтично. Као што је репер и описао у својој песми "Популар Деманд" где у првом стиху, тврди да је излазио са девојком за коју је сумњао да је спавала са Џејмсом.

Фото: Профимедиа

 

 

У песми може да се чује: "Некада сам имао ову белу ку*ку, изгледала је као Мадона, чуо је да је*е Леброна, али с***, не знам. Као то, Брон-Брон?"

Међутим, годинама касније, Џулијен је у јулу 2023. објавила видео у којем је разоткрила бројне гласине о њеном приватном животу, укључујући и порицање да је имала аферу са ожењеном звездом НБА лиге. Касније се испоставило да се она заправо забављала са једним од његових НБА пријатеља, иако није навела име дотичног играча.

 

 

- Никада у свом животу нисам била сама са Леброном Џејмсом - тачка! - рекла је лепотица.

- Тамо се ништа није дешавало. Очигледно, били смо пријатељи. Радила сам у Мајамију.

Да ли се Леброн Џејмс позабавио гласинама?

До данас, Леброн није јавно коментарисао спекулације, можда као начин да се не долива уље на ватру. Међутим, време када је одбио да да коментар, неколико година после спорне журке, збунио је кориснике друштвених медија, писала је "Марка".

Међутим, Годард је поновила да није имала односе са Џејмсом, додајући да превише поштује његову супругу Савану да би се упустила у такву везу.

 

 

Пар, који је заједно од 2013. године, има троје деце.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: