Прослављени НБА кошаркаш Кевин Дурент, који је све шокирао расправљајући се на друштвеним мрежама након утакмице против Србије на Олимпијским играма у Паризу има и те како буран приватни живот.

Прослављени НБА играч и члан америчке репрезентације Кевин Дурент познат је као "ноћна мора" свих кошаркаша будући да своје поене немилосрдно задаје противницима.

Кошаркашка каријера му је беспрекорна, широм света му се диве и аплаудирају, док свој приватан живот крије као змија ноге. Изгледа да има и зашто. Кевин Дурент у више наврата је довођен у везу са славним цицама, нарочито глумицама из филмова за одрасле. Он је открио да је својевремено био на "дејту" са једном од најпопуларнијих, Ланом Роудс, коју је упознао преко својих пријатеља, али и да се наводно све завршило на томе.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Ипак, кроз неко време јавност је узбуркала вест да је глумица добила дете. Она је јавно рекла да је у питању НБА играч, а спекулисало се да је у питању управо Кевин Дурент. Лана се породила почетком 2022. године и на свет је донела сина, а наводно не жели да има никакав контакт са његовим оцем чији идентитет покушава да сакрије, преноси Мондо.

 

 

Како није тајна да су се Лана и Кевин виђали, глаисине о томе да је он отац детета су постале све бучније и дуго нису престајале.

Ипак, на крају се испоставило да Дурент ипак није постао тата, а јавност је почела да је доводи у везу са другим НБА звездама.

 

 

Подсетимо, Кевин Дурент показао је након полуфиналне утакмице против Србије своју другу страну. Многима је овај НБА ас и те како симпатичан, али сада смо видели како изгледа када није у елементу.

Наиме, он се до раних јутарњих часова оглашавао на друштвеном мрежи "X", а највише му је засметао коментар о Србији на који је био спреман до одговори у у пет ујтуру.

Фото: Профимедиа

 

 

"Србија је управо најталентованији тим у историји планете прибила уз жицу, док се играло за медаљу. Репрезентација Сједињених Држава била је фаворит и давали су јој у старту 16 поена предности. Читава земља би требало да буде поносна". - написао је један члан "X" заједнице.

 

 

Аутор поруке је Американац из Денвера. А, онда је Кевин Дурент решио да му одговор и то алудирајући на то да је он Американац.

"Одакле си ти?"

Ово ништа не би било необично да се сам Дурент није се дивио Јамајци у трци на 100 метара током ОИ 2012. године. Усеин Болт је тада победио испред три велика америчка тркача!

На одушевљење Кевина које је јавно показивао на друштвеним мрежама.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: