Шпанска принцеза Леонор од Бурбона и Ортиза са сестром је посетила Париз и Олимпијске игре, а оно што су сви приметили је њен разбијени мобилни телефон, али и опуштеност. Дефинитивно се није освртала на знатижељне погледе.

Иако је реч о будућој краљици, која итекако мора да пази на своје понашање у јавности, принцеза Леонор од Шпаније (18), баш као и њена годину дана млађа сестра, Софија, не може да побегне од чињенице да је она првенствено тинејџерка и тако се, кад год може, и понаша.

Наиме, доказ томе су и фотографије снимљене током Олимпијских игара, када су две сестре које су и најбоље пријатељице, навијале за Шпанију која је играла одбојку на песку против Холандије.

Фото: Профимедиа

 

 

Иначе, Леонор и Софија савршено су се уклопиле у навијаче на трибинама, насмејаних лица, а снимиле су и неколико селфија за успомену.

Управо су тај тренутак ухватили и вешти фотографи, а само један поглед био је довољан да се види колико је "криза" прошао мобилни у власништву принцезе Леонор, односно падова откако је у њеним рукама.

Заштитно стакло на мобилном поприлично је истрошено и сведочи бројним падовима, али Леонор се тиме није замарала.

 

 

Добро расположење није јој ништа могло покварити, па ни тренутак када су их гледаоци на трибинама препознали и пожелели да се фотографишу с њима за успомену.

Подсетимо, након повратка шпанске репрезентације у домовину, краљ Филип, краљица Летициа, принцезе Софија и Леонор позвали су прваке Европе на прославу. Дочекали су их у дресовима, руковали се с њима и честитали им све по краљевском протоколу. Ипак, краљ и краљица пали су у други план због принцезе и једног фудбалера. Наиме, шпански таблоиди већ годинама нагађају да је принцеза Леонор, иначе будућа краљица Шпаније заљубљена у репрезентативца Пабла Мартина Паеза Гавира, познатијег као Гави.

 

 

Наиме, те приче трају већ јако дуго, а говорило се и да је Гави одбио принцезу, да су раскинули, али и да су још увек заједно. У питању су била разна нагађања. На пријему репрезентативаца, Леонор и Гави су се руковали, а затим и стајали близу једно другог, а екипа на друштвеним мрежама одмах се бацила на смишљање идеалних сценарија.

"Гави не може да престане да гледа у Леонор," написао је један од пратилаца.

"Затрескао се," додао је други.

"Гави гледа шта је изгубио," закључио је трећи.

(Вечерњи)

БОНУС ВИДЕО: