Španska princeza Leonor od Burbona i Ortiza sa sestrom je posetila Pariz i Olimpijske igre, a ono što su svi primetili je njen razbijeni mobilni telefon, ali i opuštenost. Definitivno se nije osvrtala na znatiželjne poglede.

Iako je reč o budućoj kraljici, koja itekako mora da pazi na svoje ponašanje u javnosti, princeza Leonor od Španije (18), baš kao i njena godinu dana mlađa sestra, Sofija, ne može da pobegne od činjenice da je ona prvenstveno tinejdžerka i tako se, kad god može, i ponaša.

Naime, dokaz tome su i fotografije snimljene tokom Olimpijskih igara, kada su dve sestre koje su i najbolje prijateljice, navijale za Španiju koja je igrala odbojku na pesku protiv Holandije.

Foto: Profimedia

 

 

Inače, Leonor i Sofija savršeno su se uklopile u navijače na tribinama, nasmejanih lica, a snimile su i nekoliko selfija za uspomenu.

Upravo su taj trenutak uhvatili i vešti fotografi, a samo jedan pogled bio je dovoljan da se vidi koliko je "kriza" prošao mobilni u vlasništvu princeze Leonor, odnosno padova otkako je u njenim rukama.

Zaštitno staklo na mobilnom poprilično je istrošeno i svedoči brojnim padovima, ali Leonor se time nije zamarala.

 

 

Dobro raspoloženje nije joj ništa moglo pokvariti, pa ni trenutak kada su ih gledaoci na tribinama prepoznali i poželeli da se fotografišu s njima za uspomenu.

Podsetimo, nakon povratka španske reprezentacije u domovinu, kralj Filip, kraljica Leticia, princeze Sofija i Leonor pozvali su prvake Evrope na proslavu. Dočekali su ih u dresovima, rukovali se s njima i čestitali im sve po kraljevskom protokolu. Ipak, kralj i kraljica pali su u drugi plan zbog princeze i jednog fudbalera. Naime, španski tabloidi već godinama nagađaju da je princeza Leonor, inače buduća kraljica Španije zaljubljena u reprezentativca Pabla Martina Paeza Gavira, poznatijeg kao Gavi.

 

 

Naime, te priče traju već jako dugo, a govorilo se i da je Gavi odbio princezu, da su raskinuli, ali i da su još uvek zajedno. U pitanju su bila razna nagađanja. Na prijemu reprezentativaca, Leonor i Gavi su se rukovali, a zatim i stajali blizu jedno drugog, a ekipa na društvenim mrežama odmah se bacila na smišljanje idealnih scenarija.

"Gavi ne može da prestane da gleda u Leonor," napisao je jedan od pratilaca.

"Zatreskao se," dodao je drugi.

"Gavi gleda šta je izgubio," zaključio je treći.

(Večernji)

BONUS VIDEO: