Olimpijka Lolo DŽons je to izjavila još sa 37, a sada sa 42, situacija je izgleda nepromenjena. Ona se požalila na spoznaju da joj je to doslovno ubilo ljubavni život.

DŽons, šampionka u preponama i bobu, koja je među retkim sportistima koji se takmiče i na zimskim i na letnjim olimpijskim igrama, godinama govori o tome da se i dalje čuva za onog pravog. Trčala je na 100 metara sa preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu. Uprkos tome što nikada nije osvojila olimpijsku medalju, DŽons je postala jedna od najistaknutijih olimpijaca u poslednje dve decenije.

- Ja sam najstariji takmičar u trkanju sa preponama na 100 metara koji se ikada kvalifikovao za Olimpijske igre - jasno stoji na njenom "Instagram" profilu.

Olimpijka je svoju nevinost nazvala "poklonom koji želi da da svom mužu", ali je rekla da odluka nije bila laka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Teže od treniranja za Olimpijske igre, teže od diplomiranja na fakultetu, bilo je ostati nevina pre braka - govorila je ona.

Pokušavala i sa kolegama

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, poručila je razočarana Lolo.

Čak joj ni javno priznanje nije pomoglo. Ipak, umesto da joj postane lakše nakon priznanja, imala je još manji izbor momaka koji su želeli da stupe sa njom u vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- To je bila greška. To mi je ubilo sve dejtove nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: "Okej, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu" - iskrena je DŽons, piše "Daily Mail".

Pre dve godine je objavila post u kojem je rekla "ako dobijem 30.000 lajkova, pisaću glumcu Krisu Evansu", a njeni pratioci su požurili da je "nateraju da napravi prvi korak" ka Kapetanu Ameriki iz Marvelovih filmova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Želi i porodicu

Ona je pre dve godine objavila video-snimak u kome govori kako želi da zasnuje porodicu. Kako nije pronašla čoveka svog života odlučila se na veštačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

S obzirom na to da je tada punila 40 godina, atletičarka je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i započne prve korake u procesu vantelesne oplodnje, koji uključuju zamrzavanje jajnih ćelija.

Ovaj proces uključuje davanje injekcija hormona i odlaske na preglede kako bi se utvrdilo da sa procesom može da se nastavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Užasnuta sam. Petnaest dana pred moj 40. rođendan. Ništa me nije uplašilo više od osećaja da mi ponestaje vremena da imam porodicu. Prvobitno sam želela da zamrznem jajne ćelije kada sam imala 30 godina. Mislila sam da ću upoznati supruga i da će sve funkcionisati kako treba. Evo me skoro 10 godina nakon i ništa se nije desilo – napisala je ona kraj objave na "Instagramu".

BONUS VIDEO:

(Ona.rs)