Олимпијка Лоло Џонс је то изјавила још са 37, а сада са 42, ситуација је изгледа непромењена. Она се пожалила на спознају да јој је то дословно убило љубавни живот.

Џонс, шампионка у препонама и бобу, која је међу ретким спортистима који се такмиче и на зимским и на летњим олимпијским играма, годинама говори о томе да се и даље чува за оног правог. Трчала је на 100 метара са препонама у Пекингу 2008. и Лондону 2012. године, док је у Сочију учествовала у бобу. Упркос томе што никада није освојила олимпијску медаљу, Џонс је постала једна од најистакнутијих олимпијаца у последње две деценије.

- Ја сам најстарији такмичар у тркању са препонама на 100 метара који се икада квалификовао за Олимпијске игре - јасно стоји на њеном "Инстаграм" профилу.

Олимпијка је своју невиност назвала "поклоном који жели да да свом мужу", али је рекла да одлука није била лака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Теже од тренирања за Олимпијске игре, теже од дипломирања на факултету, било је остати невина пре брака - говорила је она.

Покушавала и са колегама

- Покушавала сам са људима из различитих друштвених сфера, чак и са колегама атлетичарима, али увек би уследио раскид и моје срце би било сломљено. Одлучна сам у томе да први пут имам секс тек кад ступим у брак, али никако да нађем правог мушкарца“, поручила је разочарана Лоло.

Чак јој ни јавно признање није помогло. Ипак, уместо да јој постане лакше након признања, имала је још мањи избор момака који су желели да ступе са њом у везу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- То је била грешка. То ми је убило све дејтове након тога. Нисам имала шансе. Пре сам бар имала мало. Раније сам увек размишљала: "Океј, како да му кажем, да ли да сачекам док ме не упозна као особу или само да бацим бомбу" - искрена је Џонс, пише "Daily Mail".

Пре две године је објавила пост у којем је рекла "ако добијем 30.000 лајкова, писаћу глумцу Крису Евансу", а њени пратиоци су пожурили да је "натерају да направи први корак" ка Капетану Америки из Марвелових филмова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Жели и породицу

Она је пре две године објавила видео-снимак у коме говори како жели да заснује породицу. Како није пронашла човека свог живота одлучила се на вештачку оплодњу, а први корак је замрзавање јајних ћелија.

С обзиром на то да је тада пунила 40 година, атлетичарка је одлучила да преузме ствар у своје руке и започне прве кораке у процесу вантелесне оплодње, који укључују замрзавање јајних ћелија.

Овај процес укључује давање инјекција хормона и одласке на прегледе како би се утврдило да са процесом може да се настави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Ужаснута сам. Петнаест дана пред мој 40. рођендан. Ништа ме није уплашило више од осећаја да ми понестаје времена да имам породицу. Првобитно сам желела да замрзнем јајне ћелије када сам имала 30 година. Мислила сам да ћу упознати супруга и да ће све функционисати како треба. Ево ме скоро 10 година након и ништа се није десило – написала је она крај објаве на "Инстаграму".

БОНУС ВИДЕО:

(Она.рс)