Sahrana Alena Delona biće održana narednih dana na privatnoj ceremoniji, kako je najavila njegova porodica. Glumčeva deca su svoju tugu izrazila u izjavi:

- Preminuo je mirno u svom domu u Dučiju, sa decom i porodicom pored sebe. Porodica vas moli da poštujete njihovu privatnost u ovom izuzetno bolnom trenutku žalosti.

Glumac je želeo da ga sahrane sa psima

"Želim da se odmorim sa svojim psima", jedan od najličnijih i najdirljivijih aspekata testamenta Alena Delona tiče se njegove želje da bude sahranjen zajedno sa svojim psima.

Foto: Profimedia

 

 

Glumac je oduvek imao duboku vezu sa svojim životinjama, smatrajući ih nerazdvojnim životnim saputnicima. U jednom intervjuu, on je tu želju jasno rekao:

- Želim da budem sahranjen sa svojim psima. Ne zanima me ništa drugo, samo želim da budem sa njima. Oni su bili jedini koji su me bezuslovno voleli, uvek uz mene, ne tražeći ništa zauzvrat - govorio je glumac a prenosi Decripto.

Foto: Profimedia

 

 

Delon je dao do znanja da ima privatno groblje na svom imanju u Švajcarskoj, gde su sahranjeni svi njegovi psi. Za njega je ideja da bude sahranjen pored njih predstavljala nastavak veze koju nije želeo da raskine ni smrću.

- Nema ljubavi čistije od pseće. To je veza koja prevazilazi život. Želim da budem sa njima, jer sam sa njima upoznao pravu ljubav.

(Kurir)

BONUS VIDEO: