Омиљена певачица многих гостију и младенаца увек подигне атмосферу на прославама, а истиче да је најважније умети са људима. 

- Па није то ништа посебно, зна се наравно, весела сам, првенствено волим да певам, и онда знаш по народу какви су људи, шта траже, тако да онда то певам. Ја имам тако веселије песме и мораш да знаш са људима - изјавила је Шикица, па открила коју песму највише воли да пева и за коју добија највише бакшиша: 

Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд парада

 

- Ја сам на толико свадби и весеља певала да не могу да се сетим свега. Ја не певам само моје, певам и туђе, али највише те веселије "Заведе ме мајко момак лош", "Шикица", то људи воле, са том песмом дижеш људе, узимаш бакшиш (смех). Више се жене веселе, него мушкарци. Била сам на разним весељима, увек буде лепо, нема туче, ми Цигани волимо весеље, ми смо весели људи.

Снежана је запазила да су старе песме које је она раније данас доста слушана, и да их млађа генерација воли:

- Старије песме, од старијих певача, на пример Нада Топчагић, Маринко Роквић, Шабан Шаулић, Ана Бекута, то песме су биле и остале. Ја сам певала све, сад изађе и ја је сутрадан увече већ певам у кафани. То је било такво време, а видим да и сад ови нови певачи певају те старе песме. Нисам чула да нешто њихово певају, него старе хитове. Пела сам се на сто нормално, људи кажу "Ајде, Шикице, је л’ може на сто?", ма како не може бре, на сто сам се пела и певала, буде лудница. Ако знаш посао, знаш и да радиш, то је то - говорила је она.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: