Ален Драгосав је често долазио на наступе када је она певала. 

Љубав између њих двоје је веома брзо планула и исписали су своју љубавну историју: 

- Долазио је на сваки мој наступ и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе - причала је једном приликом певачица.

Маја је истакла да јој је муж помогао око објављивања првог албума: 

- Након неког времена схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сам може да улаже у своју каријеру - открила је једном приликом певачица.

- Он је моја највећа подршка и продуцент је свега овога. Усмерени смо једно на друго и заједно осмишљавамо све. И кад је визуелни идентитет у питању, морам да признам да је он мој највећи критичар - говорила је.

Према писању медија, Ален је раније возио камионе, а сада је развио велики бизнис.Тренутно има 83 запослена радника и своје камионе.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: