Балканска дива је често у жижи медијског интересовања, а то зна да буде и поприличан проблем када јој обожаваоци "опседају" кућу на Дедињу, преко пута стадиона "Рајко Митић" (популарне Маракане). Колико год да прија популарност, толико угрожава и приватност. 

Цеца је овог пута добила понуду једне словенске инфлуенсерке која се фотографала и снимала испред певачицине виле у Београду.

Снимци које је снимила и поделила са пратиоцима, привукли су невероватну пажњу. 

- Причала сам раније у интервјуима да су ми агенције нудиле да ставе оне црвене конопце и да улази народ. А где ја да будем с децом док народ шета кроз моју кућу, а ја узимам паре? Мислим, не могу да верујем шта све људима пада на памет - рекла је кроз смех Цеца, па објаснила:

Фото: АТА имагес

 

- Наравно да је то велико "не", али ми је драго, то показује само да те људи воле, поштују то што радиш. Девојка ништа није рекла негативно, чак напротив, и дан данас људи дођу сликају испред куће или снимају док пролазе. Махнем кад видим, када сам напољу, али кад ме нема, нема ме. Највише машем "Папарацо лову" - рекла је недавно Светлана Цеца Ражнатовић за Телеграф.

БОНУС ВИДЕО: