Alen Dragosav je često dolazio na nastupe kada je ona pevala. 

LJubav između njih dvoje je veoma brzo planula i ispisali su svoju ljubavnu istoriju: 

- Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - pričala je jednom prilikom pevačica.

Maja je istakla da joj je muž pomogao oko objavljivanja prvog albuma: 

- Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - otkrila je jednom prilikom pevačica.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - govorila je.

Prema pisanju medija, Alen je ranije vozio kamione, a sada je razvio veliki biznis.Trenutno ima 83 zaposlena radnika i svoje kamione.

(Informer)

BONUS VIDEO: