Јенда мајка поделила је на ТикТоку снимак своје ћерке како гледа у слику баке и изазвала праву буру на мрежама. Наиме, ова мајка верује да је њена ћерка реинкарнација своје баке.

- Увек сам веровала да је моја ћерка реинкарнација моје мајке, а данас сам одлучила да јој дам њену фотографију - рекла је она у видеу.

На снимку се види како девојчица плаче, а након што јој мајка показује слику баке, она се зауставља и као хипнотисана гледа у њу. Изговорила је једну реченицу на коју нико није остао равнодушан.

 

 

Чим ју је угледала, девојчица је престала да плаче. Мајка ју је питала: "Ко је то?", а девојчица је рекла: "То сам ја!".

Девојчица је почела да се додирује по лицу, а мајка је нагласила да никада то није радила до сада. Кад је питала зашто то ради девојчица није одговарала.

Коментари су се само низали, а многи нису остали равнодушни на дететову реакцију. "Мало сам се уплашио", "Да је старија рекао бих да глуми, али ово је озбиљно", "Језиво", били су само неки од коментара.

Шта је реинкарнација?

Реинкарнација или препорађање (лат. ре-инцарнатио – "поновно утеловљење") је веровање о поновном враћање душе у земаљско тело.

Према овом учењу, човек се након смрти поново рађа, односно његов дух се преноси у неко ново биће или особу. Тако долази до континуираног живота, односно до бесмртности душе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: