Ћерка генералног директора "Црвене звезде" Звездана Терзића, Маша Терзић породила се 2022. године и на свет донела сина Кољу.

Маша је потом на друштвеним мрежама поделила фотографије наследника, а њен потез привукао је тада велику пажњу јавности.

 

 

Осим коментара колико је дечак сладак и леп, испод слике појавила су се и запиткивања ко је мистериозни бизнисмен којем је ћерка Звездана Терзића родила дете и који јој је тада поклонио

Маша је сина добила са бизнисменом ког крије од јавности. Оно мало што се зна је да је у питању пословни човек, са развијеним и врло успешним бизнисом који избегава медије и појављивања на јавном догађају. Зна се и да је Машу романтично запросио као и да ће је за жену узети на дестинацији ван Београда.

Заљубљени пар планирао је да се венча на егзотичној дестинацији уз присуство 50 званица, а син Маше Терзић имаће почасно место и задатак, стога се са свадбеним весељем чека да он мало порасте - писао је "Стори" тада.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм масхатерзиц

 

- Маша је јако узбуђена због нове животне улоге. Она и њен партнер су се верили пре два месеца када јој је поклонио чак два прстена, а свадбу не планирају док на свет не дође беба. Њен дечко не живи у Београду, бави се озбиљним послом због чега не жели да се експонира. Венчање ће уприличити у иностранству, на лето, када стигне син - причао је извор близак породици Терзић и открио детаље везе овог пара:

- Заједно су годину дана и Маша га је све време везе пратила у стопу, будући да због природе посла често путује. Они се супер слажу и сви њени пријатељи говоре да никада није била срећнија у животу. Заједно су донели одлуку да се Маша породи у иностранству - причао је извор за "Телеграф" 2022. године, пре него што се Маша породила.