Хороскоп за 2025. Ован

Према хороскопу за 2025, почетком године ће бити успона и падова у животу већине  припадника вашег хороскопског знака. Звезде ће тестирати вашу љубав, па морате бити искрени у вези. Ако сте слободни, љубав ће ући у ваш живот 2025. године. Између августа и октобра ваш однос ће бити веома повољан, па можете да започнете заједнички живот. Очекују вас промене у каријери, или ћете дати или добити отказ, или просто променити посао. Што се тиче новца, биће боља година него ова. Могући здравствени проблеми у другом делу године.

Хороскоп за 2025. Бик

У новом лету осећаћете повећану потребу за стабилношћу и удобношћу, а породични односи ће вам постати приоритет. Ако сте у дугој вези, 2025. би могла бити идеална година да се одлучите на улазак у заједницу. Сакупићете много плодова свог напорног рада. Постоје шансе за добар напредак 2025. године, за одличне финансијске прилике. Стоји вам куповина некретнине или пак наследство. На почетку године обавите детаљан систематски преглед, саветује хороскоп за 2025. годину.

Хороскоп за 2025. Близанци

Према хороскопу за 2025, за вас ће промене бити готово свакодневне, и то како на пољу финансија тако и када је реч о љубави. Будући да сте двојни знак, ви сте у предности. Моћи ћете да жонглирате разним идејама и пројектима који ће вам донети много новца. Када је реч о сентименталном нивоу, упознаћете људе који ће вас интелектуално и емоционално стимулисати. Могућа је на почетку године стравствена љубав, али она неће опстати. Потом вам стиже и нова љубав, али нов посао. Здравствео ћете целе године бити осетљиви.

Хороскоп за 2025. Рак

У 2025. неки од ваших извора прихода могли би нестати. Али немате разлога за бригу. Ваша дисциплина и радна етика ће вам помоћи да останете на површини. Важно је да не очекујете лаган и брз новац, чудесне послове или магичне пречице. Већ у другом делу године могуће је да ћете доћи у посед неке скупе некретнине или неке друге ствари. Када је реч о емоцијама, могли бисте доживети велику промену, или брак или развод, каже хороскоп за 2025. годину. Водите рачуна о стомаку и проблемима с варењем, нарочито у другом делу године.

Хороскоп за 2025. Лав

У 2025. слободни Лавови би могли да упознају савршену особу о којој већ неко време сањају. Други ће ући у тајну или скривену везу, можда чак и забрањену. Морате бити веома опрезни и размислити о последицама, кажу астролози. На пословном плану неће бити већих промена, стоји вам стабилност и велики креативни ангажмани. До краја године имаћете и неочекиване новчане приливе, само водите рачуна да вас неко не превари. Будите опрезни у саобраћају, посебно на пролеће, саветује хороскоп за 2025. годину.

Хороскоп за 2025. Девица

Према хороскопу за 2025, идућа година вам је повољна за путовање или студирање у иностранству, можда и за усавршавање. На личном нивоу, имаћете повећану потребу за независношћу и истраживањем нових ствари. У љубави ћете тражити емоционално стабилне партнере који знају шта желе од живота и који су отворени за везу без обавеза и стега. Могуће је да ћете имати учешће за кредита за стан, али нећете се тако лако упустти у ризик. Имаћете солидне новчане приливе и прилике. Поведите рачуна о проблемима с коленима.

Хороскоп за 2025. Вага

Године 2025. имаћете прилику да сарађујете са познатим компанијама и познатим личностима. Многи од вас ће се више укључити у добротворне сврхе. У љубави имате прилику да упознате неког посебног кроз друштвене или професионалне кругове, предвиђа хороскоп за 2025. годину. Бићете јако вредни, и у првом делу године радити два или чак три посла, а то ће се видети и на вашем рачуну. Могуће су неприлике са законом или презницима, па немојте каснити с плаћањем. Водите рачуна о притиску и будите умерени са алкохолом и пороцима.

Хороскоп за 2025. Шкорпија

Према хороскопу за 2025, наредна година биће повољна да се коначно ослободите прошлости и изградите нов идентитет. Можете одустати од посла који вас више не испуњава и наћи посао који ћете заиста волиети. Неки међу вама ће се ослободити токсичних односа који их спутавају. На тај начин можете ставити већи нагласак на пријатељства која вас инспиришу и са људима који вас подржавају и са којима имате много заједничких тема. Имаћете повремено финансијске кризе, али вам то нећ сметати. У другом делу године поведите рачуна о дисајним органима.

Хороскоп за 2025. Стрелац

За све Стрелце, 2025. ће бити година промена и иновација. Звезде најављују период у којем можете зарадити много пара. У љубавном смислу, тражићете партнере који деле вашу визију будућности и подржавају вас у најлуђим пројектима. И уживаћете с једним баш таквим, а можда ћете љубав крунисати заједничким животом. Могуће је да ћете купити некретнину или неку земљу. Било би добро да идете на контроле јер бисте могли у другом делу године да имате мању интервенцију. саветује хороскоп за 2025. годину.

Хороскоп за 2025. Јарац

Према хороскопу за 2025, у првом делу наредне године у вашем романтичном животу доћи ће до значајних промена. Могуће је раздвајање и помирење, па развод, а онда и повратак старој љубави. У суштини, ново лето донеће вам крај једног животног поглавља и почетак неког другог. Могуће је да ћете поменити фиру, а можда чак и област у којој радите. Имаћете пара, можда чак и више зарада. Почетком гдине очекују вас контроле када је реч о вашим хроничним бољкама, па то ниакако не прескачите.

Хороскоп за 2025. Водолија

Хороскоп за 2025. наављује да ове године можете очекивати добре резултате. Транзит Јупитера ц́е вам ове године бити срец́ан,апосебно ће вас обардовати у љубави везама.  Ипак, није да ц́е вам ове године све бити у реду. Можда ц́ете морати да се борите са многим стварима, али бићете успешни. Мораћете често да путујете због посла. Имаћете проблема са старијим члановима породице.  Изаћи ћете на крај с финансијским проблемима и редовно измиривати обавезе. Бићете добог здравља, али морате да водите рачуна.

Хороскоп за 2025. Рибе

У 2025. години ви ћете научити много важних животних али и кармичких лекција. За вас је кључно да зрело и мудро преузмете одговорност у разним ситуацијама које ће се низати на свим пољима, а биће и оних непријатних. Многи од вас ће такође донети одлуку да наставе студије које су напустили и упишу факултет или мастер програм. Имаћете солидан финансијси салдо, само водите рачуна о томе у шта ћете уложити новац. Контролишите хормоне, идите код ендокринолога и радовно узимајте терапију, саветује хороскоп за 2025. годину.

Сенса