Horoskop za 2025. Ovan

Prema horoskopu za 2025, početkom godine će biti uspona i padova u životu većine  pripadnika vašeg horoskopskog znaka. Zvezde će testirati vašu ljubav, pa morate biti iskreni u vezi. Ako ste slobodni, ljubav će ući u vaš život 2025. godine. Između avgusta i oktobra vaš odnos će biti veoma povoljan, pa možete da započnete zajednički život. Očekuju vas promene u karijeri, ili ćete dati ili dobiti otkaz, ili prosto promeniti posao. Što se tiče novca, biće bolja godina nego ova. Mogući zdravstveni problemi u drugom delu godine.

Horoskop za 2025. Bik

U novom letu osećaćete povećanu potrebu za stabilnošću i udobnošću, a porodični odnosi će vam postati prioritet. Ako ste u dugoj vezi, 2025. bi mogla biti idealna godina da se odlučite na ulazak u zajednicu. Sakupićete mnogo plodova svog napornog rada. Postoje šanse za dobar napredak 2025. godine, za odlične finansijske prilike. Stoji vam kupovina nekretnine ili pak nasledstvo. Na početku godine obavite detaljan sistematski pregled, savetuje horoskop za 2025. godinu.

Horoskop za 2025. Blizanci

Prema horoskopu za 2025, za vas će promene biti gotovo svakodnevne, i to kako na polju finansija tako i kada je reč o ljubavi. Budući da ste dvojni znak, vi ste u prednosti. Moći ćete da žonglirate raznim idejama i projektima koji će vam doneti mnogo novca. Kada je reč o sentimentalnom nivou, upoznaćete ljude koji će vas intelektualno i emocionalno stimulisati. Moguća je na početku godine stravstvena ljubav, ali ona neće opstati. Potom vam stiže i nova ljubav, ali nov posao. Zdravstveo ćete cele godine biti osetljivi.

Horoskop za 2025. Rak

U 2025. neki od vaših izvora prihoda mogli bi nestati. Ali nemate razloga za brigu. Vaša disciplina i radna etika će vam pomoći da ostanete na površini. Važno je da ne očekujete lagan i brz novac, čudesne poslove ili magične prečice. Već u drugom delu godine moguće je da ćete doći u posed neke skupe nekretnine ili neke druge stvari. Kada je reč o emocijama, mogli biste doživeti veliku promenu, ili brak ili razvod, kaže horoskop za 2025. godinu. Vodite računa o stomaku i problemima s varenjem, naročito u drugom delu godine.

Horoskop za 2025. Lav

U 2025. slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju savršenu osobu o kojoj već neko vreme sanjaju. Drugi će ući u tajnu ili skrivenu vezu, možda čak i zabranjenu. Morate biti veoma oprezni i razmisliti o posledicama, kažu astrolozi. Na poslovnom planu neće biti većih promena, stoji vam stabilnost i veliki kreativni angažmani. Do kraja godine imaćete i neočekivane novčane prilive, samo vodite računa da vas neko ne prevari. Budite oprezni u saobraćaju, posebno na proleće, savetuje horoskop za 2025. godinu.

Horoskop za 2025. Devica

Prema horoskopu za 2025, iduća godina vam je povoljna za putovanje ili studiranje u inostranstvu, možda i za usavršavanje. Na ličnom nivou, imaćete povećanu potrebu za nezavisnošću i istraživanjem novih stvari. U ljubavi ćete tražiti emocionalno stabilne partnere koji znaju šta žele od života i koji su otvoreni za vezu bez obaveza i stega. Moguće je da ćete imati učešće za kredita za stan, ali nećete se tako lako upustti u rizik. Imaćete solidne novčane prilive i prilike. Povedite računa o problemima s kolenima.

Horoskop za 2025. Vaga

Godine 2025. imaćete priliku da sarađujete sa poznatim kompanijama i poznatim ličnostima. Mnogi od vas će se više uključiti u dobrotvorne svrhe. U ljubavi imate priliku da upoznate nekog posebnog kroz društvene ili profesionalne krugove, predviđa horoskop za 2025. godinu. Bićete jako vredni, i u prvom delu godine raditi dva ili čak tri posla, a to će se videti i na vašem računu. Moguće su neprilike sa zakonom ili preznicima, pa nemojte kasniti s plaćanjem. Vodite računa o pritisku i budite umereni sa alkoholom i porocima.

Horoskop za 2025. Škorpija

Prema horoskopu za 2025, naredna godina biće povoljna da se konačno oslobodite prošlosti i izgradite nov identitet. Možete odustati od posla koji vas više ne ispunjava i naći posao koji ćete zaista volieti. Neki među vama će se osloboditi toksičnih odnosa koji ih sputavaju. Na taj način možete staviti veći naglasak na prijateljstva koja vas inspirišu i sa ljudima koji vas podržavaju i sa kojima imate mnogo zajedničkih tema. Imaćete povremeno finansijske krize, ali vam to neć smetati. U drugom delu godine povedite računa o disajnim organima.

Horoskop za 2025. Strelac

Za sve Strelce, 2025. će biti godina promena i inovacija. Zvezde najavljuju period u kojem možete zaraditi mnogo para. U ljubavnom smislu, tražićete partnere koji dele vašu viziju budućnosti i podržavaju vas u najluđim projektima. I uživaćete s jednim baš takvim, a možda ćete ljubav krunisati zajedničkim životom. Moguće je da ćete kupiti nekretninu ili neku zemlju. Bilo bi dobro da idete na kontrole jer biste mogli u drugom delu godine da imate manju intervenciju. savetuje horoskop za 2025. godinu.

Horoskop za 2025. Jarac

Prema horoskopu za 2025, u prvom delu naredne godine u vašem romantičnom životu doći će do značajnih promena. Moguće je razdvajanje i pomirenje, pa razvod, a onda i povratak staroj ljubavi. U suštini, novo leto doneće vam kraj jednog životnog poglavlja i početak nekog drugog. Moguće je da ćete pomeniti firu, a možda čak i oblast u kojoj radite. Imaćete para, možda čak i više zarada. Početkom gdine očekuju vas kontrole kada je reč o vašim hroničnim boljkama, pa to niakako ne preskačite.

Horoskop za 2025. Vodolija

Horoskop za 2025. naavljuje da ove godine možete očekivati dobre rezultate. Tranzit Jupitera će vam ove godine biti srećan,aposebno će vas obardovati u ljubavi vezama.  Ipak, nije da će vam ove godine sve biti u redu. Možda ćete morati da se borite sa mnogim stvarima, ali bićete uspešni. Moraćete često da putujete zbog posla. Imaćete problema sa starijim članovima porodice.  Izaći ćete na kraj s finansijskim problemima i redovno izmirivati obaveze. Bićete dobog zdravlja, ali morate da vodite računa.

Horoskop za 2025. Ribe

U 2025. godini vi ćete naučiti mnogo važnih životnih ali i karmičkih lekcija. Za vas je ključno da zrelo i mudro preuzmete odgovornost u raznim situacijama koje će se nizati na svim poljima, a biće i onih neprijatnih. Mnogi od vas će takođe doneti odluku da nastave studije koje su napustili i upišu fakultet ili master program. Imaćete solidan finansijsi saldo, samo vodite računa o tome u šta ćete uložiti novac. Kontrolišite hormone, idite kod endokrinologa i radovno uzimajte terapiju, savetuje horoskop za 2025. godinu.

Sensa