Чувена српска глумица Даница Макисимовић (71) загазила је у осму деценију живота, али и даље изгледа упола млађе. И док јој жене завиде на младалачкој фигури, изгледу и енергији, мушкарци су и даље опчињени овом фаталном женом. Познато је колико она воли топле дане, природу и море, па је тренутне тропске температуре решила да поново проведе на мору.

Фото: О. Радошевић

 

Претходног пута боравила је на црногорском приморју док је сада отпутовала на Малдиве. Овога пута друштво су јој правила веома необична створења, а у питању су морске раже. Познато је да се оне одликују веома спљоштеним телом и проширеним грудним перајима која леже сасвим са страна тела, чиме доприносе да им тело изгледа још шире. Имају облик листа или плоче, али поједине врсте могу бити веома опасне. Наиме, неке врсте ража на леђима или на репу имају отровну бодљу која им служи за одбрану. Друге врсте поседују електрични орган који може изазвати прилично снажан електрични удар на евентуалног нападача.

Међутим, будући да их је глумица упорно на неки начин миловала, а касније су јој се у томе придружиле и пријатељице, изгледа да је ова врста ража била безопасна. Ипак, потребна је извесна храброст да би се нежно мазило са овом врстом морских створења. 

Даница је за ту специјалну прилику обукла тексас шортс, као и белу мајицу кратких рукава, која јој је била цела мокра, па се испод видео и гроњи део пинк купаћег костима. Глумица је делимично поквасила и дугу плаву косу, док је имала наочаре за сунце и неизоставни црвени кармин. Тешко да би јој ико дао године које поносито носи, будући да изгледа бар две деценије млађе.

- Моја љубав према ражама заслужује да је поделим са вама, драги пријатељи! Верујем да ћете се сложити да би била штета да остану у галерији - написала је она уз објаву.

Република