Северина Вучковић оставила је иза себе тежак период: коначно поново дели старатељство над сином са својим бившим партнером Миланом Поповићем, а Игор Којић и она су се и званично развели. За све то време, певачица се трудила да не прати медије, па је и сама била изненађена када је чула за трач да је у вези с продуцентом Филипом Милетићем, својим дугогодишњим сарадником.

― Филип и ја нисмо у вези, не забављамо се ― јасно је рекла Северина.

Она је истакла да јој је било смешно када је видела наслове, али и да јој је у сваком случају боље да се пише и о томе него о тешким детаљима њеног живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

― Једноставно већ дуго не читам новине, него ми јаве пријатељи шта пишу и онда, кад смо видели наслов "Како даље", онда смо се смејали јер, оно, завршили смо плочу и сад ћемо, као, раскинути… Међутим, наша сарадња траје 10 година, вероватно је мој развод то покренуо, али је толико погрешно пласирано. Уопште ме више не питају ни је ли то истина или није, али боље да пишу о томе него о неким тешким стварима о којима се писало ― рекла је певачица.

Она је открила и да ће уживати у празницима са сином Александром и мајком Аном у главном граду Хрватске, након чега прелазе на обалу Јадрана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 ― Александар ће провести Божић са мном, имамо предивне зимске празнике и мама ми је ту. Бићемо код мене у Загребу, а онда ћемо отићи неколико дана на Плитвице, па у Црну Гору за дочек Нове године ― каже поп звезда.

(Klix.ba)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".