Први је био Милан Станковић, потом Момир Гајић, а затим Харис Берковић. Док је са двојицом колега остала у добрим односима, са спортским менаџером љубавни крах био је буран, а бивши дечко Раде Манојловић Момир Гајић понизио ју је као нико у каријери.

Када је током везе с Миланом Станковићем Рада признала да ју је освојио други мушкарац, реч је била управо о Момиру Гајићу, с којим је певачица раскинула трогодишњу везу 2015. године.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Рада је доказ да не треба бити са певачицом - рекао је тада бивши дечко Раде Манојловић.

На ове речи Рада није остала имуна, изнела је тада да је за њу њен бивши партнер мртав и да не жели да му даје на значају у медијима, осврнувши се на то да је његова сестра никада није прихватила зато што је фолк певачица са села.

Тијана се, наводно, након раскида на аеродрому сукобила са Радом.

Према речима особа које су се тада нашле на лицу места, Тијана је напала Раду верујући да је певачица намерно позвала новинаре да фотографишу њеног брата и његову породицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тијана је полудела када је видела Раду, а потом и новинарску екипу. Рекла јој је да нема смисла што је звала медије да дођу и сликају је с Момиром и његовом породицом. Певачица је покушала да се оправда, али је Тијана била баш непријатна. Није хтела да слуша шта Манојловићка има да каже. Поручила јој је да јој не прогања брата, да је он сада ожењен човек и да га остави на миру, иако се јасно видело да су се случајно срели - рекао је раније извор.

И сама Рада је пре неколико година потврдила да ју је Момирова сестра неправедно оптужила за случајни сусрет, те испричала своју страну приче:

- Ни крива ни дужна сам доживела непријатност од Момирове сестре. Видим да је нису прошле те дечје болести, али нема везе, то је њена ствар. Не волим лицемерје. Продавала ми је причу како не жели да она и њена породица буду предмет жуте штампе, а да су због мене то постали. Једном је поставила на свој Инстаграм нашу слику са славе коју су сви портали пренели и онда сам опет ја била крива што се писало о нама.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

- Никад ме није ценила ни поштовала. Мислила је да их нисам достојна, ја једна обична фолк певаљка, и то са села. Куд ћеш горе! Ја сам њој била крива што сам жива. Она је краљица, нека је жива и здрава - рекла је својевремено Манојловићева.

Данас је Момир у срећном браку с Невеном Нинковић, с којом живи на Флориди, где ради као кошаркашки менаџер. Рада је, с друге стране, слободна, након што је на везу с Харисом ставила тачку.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: