Prvi je bio Milan Stanković, potom Momir Gajić, a zatim Haris Berković. Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić ponizio ju je kao niko u karijeri.

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, reč je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

 

Foto: ATA images

 

 

- Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom - rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Na ove reči Rada nije ostala imuna, iznela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima, osvrnuvši se na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.

Tijana se, navodno, nakon raskida na aerodromu sukobila sa Radom.

Prema rečima osoba koje su se tada našle na licu mesta, Tijana je napala Radu verujući da je pevačica namerno pozvala novinare da fotografišu njenog brata i njegovu porodicu.

Foto: ATA images

 

 

- Tijana je poludela kada je videla Radu, a potom i novinarsku ekipu. Rekla joj je da nema smisla što je zvala medije da dođu i slikaju je s Momirom i njegovom porodicom. Pevačica je pokušala da se opravda, ali je Tijana bila baš neprijatna. Nije htela da sluša šta Manojlovićka ima da kaže. Poručila joj je da joj ne proganja brata, da je on sada oženjen čovek i da ga ostavi na miru, iako se jasno videlo da su se slučajno sreli - rekao je ranije izvor.

I sama Rada je pre nekoliko godina potvrdila da ju je Momirova sestra nepravedno optužila za slučajni susret, te ispričala svoju stranu priče:

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

 

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - rekla je svojevremeno Manojlovićeva.

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer. Rada je, s druge strane, slobodna, nakon što je na vezu s Harisom stavila tačku.

(Hello)

BONUS VIDEO: