Харис се често оглашава у медијима у вези њиховог развода, док Мелина све време ћути на ову тему.

- Ја сам се у свог мужа лудо заљубила и отишла са њим не размишљајући ни о чему другом, што је на крају испало супер... Међутим, са ове тачке гледишта, шансе да се то деси заиста су мале - рекла је Мелина једном приликом, причајући о њиховом односу.

Фото: АТА имагес

 

 

Признаје да су пребрзо ушли у брак.

- Не знам колико је људи који су се залетели тако као ми, а да им је успело да функционишу дуго и добро... Знате како се каже: "Блиц брак, експрес развод" - додала је тада модна креаторка.

Харис је спреман за нову жену

Харис, иначе, истиче да је спреман за нову љубав, а има одређене захтеве.

- Ја сам сада слободан мушкарац. Емотивно доступан, а на мене остављају утисак лепе и паметне жене, нема их превише! Мора бити нормална. Мора да има савест, да има толеранцију, да буде радна. Љубав може бити и додир руке, и кад се заврши у кревету... Жене морају да имају став! Сви људи би требало да имају став - рекао је он недавно за "Прву".

Фото: АТА имагес

 

 

"Новог мушкарца је упознала прошле године"

Мелина наводно већ више од осам месеци ужива у романси са две године старијим бизнисменом.

- Свима је јасно да је брак Мелина и Хариса одавно изгубио сјај и да је било питање дана када ће се развести. Иако је њихов однос почео да се хлади много пре него је она напустила породичну вилу, успела је да сакрије да је прави разлог због ког је ставила тачку на тај брак мушкарац ког је упознала протекле године и са њим упловила у романсу - истакао је извор за "Ало", а овде се није зауставио.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

- Њен нови емотивни партнер важи за једног од најпожељнијег мушкарца на јавној сцени. Сваки слободан тренутак користе да буду заједно, а он је обасипа скупоценим поклонима и пажњом, па се осећа као заљубљена тинејџерка. С обзиром на то да је њему посао примаран и да жели да слика која постоји о њему буде неиспрљана, договорили су се да крију да су заједно док год могу. Њихови блиски пријатељи одушевљени су том везом, и често се шале да она коначно има партнера који иде уз њу - додао је исти извор, уз тврдње да се виђају у његовом луксузном стану.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: