Већина људи се страшно плаши смрти, а медицинска сестра Џули Мефеден је открила да је то у ствари много природније него што смо могли да замислимо.

Џули Мефеден је медицинска сестра која је са светом поделила како то изгледа када нека особа умире, а додајемо и 11 медицинских симптома који указују на исто.

Недавно је Џули поделила шта се догађа људима који умиру, што је многе уплашило. Наводи да се њихове очи веома чудно "фискирају" на једну тачку.

Фото: Профимедиа

 

 

- Мртвачки поглед је такав да се фиксира на одређени део собе и тада можете причати било шта или пуцнути прстима тачно испред лица, људи неће померити поглед, рекла је Џули.

Она је додала да саму породицу највише уплаши када особа напушта овај свет разговара са неким, а они то нешто не виде.
Већина људи има огроман страх од смрти, али Џуди тврди да је то тотално бесмислено јер у том тренутку имамо потпору и од самог тела да нам све то олакша, преноси "Даилyмаил"

- Биолошки, наше тело је изграђено да живи, али и да нам помогне да умремо. Видела сам то из прве руке, додала је она и открила на који начин нам наше тело помаже да се изборимо са смрћу.

Фото: Профимедиа

 

 

1. Спавате више

Прва ствар која се дешава је да ниво калцијума у ​​вашем телу расте када дођете до краја свог живота. Када вам ниво калцијума порасте, почињете да спавате више, објаснила је Џули.

2. Мање сте гладни и жедни

Док сте близу смрти, Џули је рекла да ц́е ваше тело знати да је при крају и да ц́е „почети да се гаси“. Према њеним речима, почец́е полако да се активирају механизми који искључују осец́ај глади и жеђи.

3. Смањују се болови

Када више спавате, а мање пијете и једете, Џули је рекла да на тај начин се активира процес кетоза. Овај процес ослобађа ендорфине, због чега се осец́ате добро и не осећате бол, објаснила је медицинска сестра из болнице. Џули је такође поделила још неке знакове који људи могу да примете код својих најмилијих, а који указују на то када је неко близу смрти.

Постоји и 11 симптома пред смрт:

- Повећање сна,

- смањење функционалне покретљивости,

- промене у дисању,

- промене у боји коже,

- грозница,

- сузне очи,

- агитација (стање велике узбуђености и физичког немира)

- повремена конфузија или дезоријентација,

- разговор са особама које су преминуле,

- повремена конфузија или дезоријентација,

- недостатак апетита, преноси „Хеалтхлине“.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: