Покојни певач Зоран Калезић једном приликом открио је детаље из ноћи када је убијен Жељко Ражнатовић Аркан и атмосферу у његовом дому на дан убиства.

- Кад је Аркан убијен, Наталија Мартиновић (Арканова прва супруга) њихова деца, моја супруга Вера и ја смо из наше кући отишли у Жељков дом. Моја мајка је изгубила два сина, два моја брата. Знам колико је то тешко. Сећам се суза Арканове мајке Славке - почео је причу Калезић.

Фото: АТА имагес/Д. Миловановић

 

У више наврата је признао да је у њиховим животима био присутан, али искључиво као уметник.

- Кад сам ушао у Арканову кућу, његова мајка је плакала. Пришао сам јој и пољубио је. И сад, увек се код нас дешава да неко буде уз Цецу а неко уз Наталију. То су неке наше балканске приче које нису потребне у тим тренуцима. Наталија је била отмена кад је рекла: "Немојте ми причати ништа о томе, од мене му све просто, он је волео ову жену (Цецу, прим. аут.)". Ето то може само једна часна жена каква је била Наталија да каже у том тренутку о мртвом оцу њене деце.

Фпото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Жељко Ражнатовић је убијен 15. јануара 2000. године, нешто после 17 часова, у хотелу Интерконтинентал у Београду. Сахрањен је 20. јануара на београдском Новом гробљу.

БОНУС ВИДЕО: