Марија не воли да експонира сина у јавности, али воли да открије на друштвеним мрежама како изгледа живот са малишаном. 

Сада је на Инстаграм профилу открила да устаје у шест ујутру како би све обавезе завршила:

- Устала у 6. Јуниор прошетан. Доручак спреман, Ручак спреман. Кучићи су намирени. Зелени чај је скуван - написала је Марија на свом Инстаграм налогу

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

Марија је сина добила помоћу сурогат мајке, а како то у Србији није дозвољено, те јавност не зна како тачно сурогат мајчинство функционише, певачица је недавно гостујући у емисији "Амиџи шоу" отворено говорила на ту тему.

- У Америци сам од 2014., то тада није било актуелно. Немамо довољно времена да детаљно причамо о овоме, да испричам све, можда ће некоме то помоћи, врло вероватно да би. Све што сам урадила, урадила сам по савету у том тренутку најбољих доктора у САД. У мом једином интервјуу рекла сам, након неких покушаја неуспелих, једно једино решење је било то - рекла је Марија, а потом објаснила:

- Ужасно ми смета што на Балкану, уз дужно поштовање свим нормалним, цивилизованим људима, људи седе испод камена. Ја седим у Америци, сунчам се и читам како људи седе у дневницима, емисијама, јутарњим програмима и говоре како је та жена везана за радијатор, како је она малтретирано лице, како је то... Господо драга, ради се о процедури која захтева на хиљаде докумената, потписаних папира. Моја сурогат мајка је имала свакога дана масаже, чистачицу у кући... Тамо се не ради о робовласништву - рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: