Три бебе из Младеновца и околине преминуле су у само 24 сата. Како се незванично сазање, имале су девет, четири и по и месец дана. Све три су према информацијама којима располажемо имале високу температуру неколико дана.

Једно одојче је имало телесну температуру 40 узастопно четири дана, али породица није дете одвело код лекара. Дошло је до комликација са смртним исходом. Како се даље незванично сазнаје о смрти једне бебе обавештена је и полиција.

- Једно од тих малишана је имало и срчану ману, а трећу преминулу бебу мајка је предозирала - давала је парацетамол на сваких сат времена - наводи извор.

- Чека се резултат обдукције да би се сазнао тачан узрок смрти. Тек кад стигне тај налаз, полиција ће предузимати даље кораке - каже извор упознат са случајем.

Прем сазнањима једна беба стара девет месеци преминула је јуче у 16 часова, друга, стара свега месец дана, је преминула је јутрос у Дому здравља Младеновац, а трећа беба од четири и по месеци умрла је у београдској болници у Тиршовој.

Помоћница директора Џ Младеновац је казала да о томе не зна ништа и да она не може да даје изјаве, а особље педијатрије такође је заобилазило питања новинара, под изговорима да начелници Хитне службе, педијатрије као и самог Дома здравља не раде и да су на одмору.

Како се незванично сазнаје, Министарству здравља није пријављен ни један од ових случајева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: