Наиме, заносна Новосађнка, решила је да се мало опусти и попије кафицу у кафићу са сестром од тетке али је заборавила да угаси аутомобил и закључа.

Тања Мркић, Наташина сестра од тетке је остала у шоку када је видела призор у гаражи када су се вратиле из кафића.

- Шокирана призором да су кола упаљена, а нема никог у њима, питам се да ли се ово икада икоме десило да остави упаљен ауто и оде да седне у кафић? - писало је у опису објаве.

- Зато ми имамо феномен Наташе која може да побије и теорију о постанку људске цивилизације! - навела је Тања, а Наташа је ово поделила и на свом Инстаграм профилу.

- Жао ми је само што се од шока нисам сетила да га препаркирам! Кад крене до кола да се и она шокира... Можда је хтела да је чека расхлађен ауто кад се врати за два сата - пише у наставку објаве.

Тања је потом ушла у Натина кола и фотографије поделила на друштвеним мрежама. 

Фото: Инстаграм принтскрин/bekvalceva

 

Подсећања ради, Нташа Беквалац наступила је недавно у Белој Паланци, а на концерту је био огроман број људи, који је током ноћи хорски певао хитове "Новосадске Барбике". Наташа се тад пред публиком појавила у деколтираној хаљини која је истакла њену витку линију.

- Не, ја немам посао... Имам позив за љубав! Хвала на ноћи коју ћу памтити док дишем. Све док ми срце овако "дрнда" ја ћу вама певати - написала је Наташа Беквалац у опису снимка који је поделила на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: