Познати бизнисмен, слупао је аутомобил, а у тесрећи учествовала су још три паркирана аутомобила. Како се процењује, возило вреди око милион евра. На сву срећу, нема страдалих. Полиција је измерила помоћу тестова да је возач имао 1,66 промила алкохола у крви, а возач је, како стоји у полицијском саопштењу, изјавио да је био путник у возилу, а да је возач напустио место догађаја.

- Кад је тај човек у питању, мене више ништа не изненађује. Изненадио ме је само тај ментални склоп, да ти сутрадан одеш у полицију, врло самоуверено наступиш и кажеш: "Нисам ја возио. Он је!" Ово му није први пут да му се дешавају овакве ствари. Он је био у депресији од алкохола, а не што се разводи - рекла је Јонтићева.

Фото: АТА имагес

 

- За његово стање алкохолисаности требало је да попије сам две флаше вина. Тони ће својим понашањем наудити целој породици. Возачи који седају у алкохолисаном стању за волан не воде ни о коме рачуна. Мислим да се Тони овим само уписао у клуб тих паклених возача, а "председник" тог клуба одавно је Дарко Лазић - убеђен је Клеут.

- Мени је ово баш бахато. Себи науди, баш ме брига, али угрожаваш друге људе - оштра је према Бијелићу била Станимировићева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: