Славни глумац Долф Лундгрен снимљен је док се Беверли Хилсом шетао са својом 27-годишњом супругом Емом. Били су одевени у спортску одећу. Долф је на себи имао белу мајицу и кратке црне панталоне, док је његова супруга на себи имала плаву мајицу и црне панталоне.

Долф (66) оженио је 39 година млађу партнерку Ему пре нешто више од годину дана. У заједничкој изјави за медије пар је поделио како су одлучили да уплове у брачну луку на Миконосу где имају своју вилу. Гости венчања били су чланови породице неколико најближих пријатеља.

- Због пандемије и третмана у болници неколико пута смо морали да померамо датум - признали су осврнувши се тако и на Лундгренову болест. Наиме, глумац је раније открио да се већ осам година бори са раком плућа и верује да је за то крива његова употреба стероида.

Фото: Профимедиа

 

Овај 65-годишњак открио је како му је први пут рак дијагностификован 2015. године, а испричао је то у подкасту "In Depth with Graham Bensinger". Рекао је и како му се рак вратио 2020. године, а један је лекar изјавио да му је преостало још две до три године живота.

Отишао је и по друго мишљење, а третман који је добио резултирао је смањењем тумора.

У разговору с Грахамом Бенсингером говорио је о томе како је 2020. године открио да поновно има рак.

Фото: Профимедиа

 

– Вратио сам се тада у Шведску и имао сам неку врсту рефлукса киселине, нисам знао што је то па сам направио магнетску резонанцију. Открили су да око тог подручја има још неколико тумора. Пронашли су још један тумор на јетри, био сам скроз с***** . У том тренутку почело ми је падати на памет да је ово нешто озбиљно. Хирург ме назвао и рекао да је тумор нарастао и да је  величине малог лимуна. Питао сам га колико ми је још остало живота, мислим да је рекао две до три године, али по гласу сам осетио да мисли и мање. Мислио сам да је то крај – испричао је тада глумац.

Додао је како верује да је употреба стероида имала утицаја на његово тело и здравље.

– Размишљао сам о томе, увек мислиш да си погрешио. Мислим да можда постоји нека веза између терапије тестостероном и рака. Био сам на стероидима кад сам био млађи, можда десетак година. Зависно од врсте филма који сам радио, узимао сам их интензивније – испричао је у подкасту. Његова партнерка Ема Крокдал такође је била гошћа подкаста и присетила се какве је болове глумац трпео након што му се рак вратио 2020. године.

Фото: Профимедиа

 

– Уста су га јако болела, руке су га болеле и није могао ништа да једе. Била је то борба, губио је на тежини. Схватили смо да је пуно горе него што смо мислили, лекари су онда почели да говоре о туморима у плућима, желуцу, карлици, изван бубрега – присетила се Ема.

Лундгрен је рекао да је потом отишао да потражи друго мишљење о својој дијагнози. После промене лечења, Лундгрен каже да су се у року од три месеца његови тумори смањили између двадесет и тридесет посто.

– Једноставно цениш то што имаш довољно среће да си жив и цениш сваки тренутак који постоји – закључио је глумац.

Подсетимо, Долф је био два пута ожењен. С првом супругом Пери Мом био је у браку само од 1991. до 1992. године, а друга жена била му је модна дизајнерка Анет Квиберг, од које се развео 2011. после 17 година брака, а са којом је добио ћерке Иду и Грету.

БОНУС ВИДЕО: