Публика се одушевила када је на сцени угледала Јелену Карлешу која је атмосферу подигла до усијања. 

- Дугујем публици и верним фановима да ме виде на концертима које веома дуго нисам имала по градовима и трговима. Мој живот је буран, као и моја каријера, а те буре су ме често скретале с пута, успоравале ка мом циљу. Коначно између мене и моје публике не стоји никаква препрека. Колико је неко вољен, цењен и популаран, може да каже само публика на терену. Ту нема лажи и нема преваре, нема лажних прегледа, лажних пратилаца, лажних лајкова, лажне популарности. У мом случају се деценијама боре да ме прикажу у негативном светлу, али моји концерти показују праву слику, право стање ствари. Могу да будем само срећна што су рад, квалитет, труд и улагање награђени и цењени код моје публике -изјавила је Јелена која се сваки пут потруди да да свој максимум да одржи наступ: 

- Наравно да је физички напорно одржати толике концерте, али ја сам се заправо за овакве моменте спремала и борила читав живот. Када сам на бини и када заједно с публиком певам моје песме, то је једини пут када сам заиста жива. Све друго је спремање за тај моменат. Мелем за моју врло осетљиву, рањену уметничку душу која је прошла сито и решето јесте када видим море људи испред себе, и када певају као један моје песме, како старе тако и нове. Моја каријера траје три деценије, а у публици имам све генерације, највише деце која нису ни рођена када сам снимала многе велике хитове. То их не спречава да певају углас као да сам управо снимила - навела је поп дива, и још једном истакла да јој је омаловажавање појединаца само дало снагу.

- Прављење музике која иде испред свог времена ме и држи на овој позицији данас. Мене нико није могао да сруши, само због песама које су доказ ко је ко у музици. Трајање у овом послу је прави доказ нечијег правог успеха иако свако може имати тренутни. Имам ту срећу да је дошло до потпуне смене генерације кад је реч о публици која ме је прихватила и наново открива моје старе хитове, и пева нове. Та смена генерација је, нажалост, потопила многе старије извођаче, и то је онај термин кад кажу да је неког прегазило време. Живим свој сан кад сам на бини и када певам са својом публиком. Посебну драж има то што ја то радим као особа која је деценијама оспоравана, нападана и омаловажавана. Ово је тријумф мог живота, труда и крвавог рада. Зато не осећам умор, ништа ми није тешко и заједно с публиком правим успомене, а тек сам почела. Нека публика и слика са тоном буде доказ ко сам ја и колико вредим - закључила је Карли за Ало!

 

БОНУС ВИДЕО: