Бивши тренер најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића, Горан Иванишевић и његова бивша супруга Татјана Драговић не престају да интригирају јавност.

Иванишевић је прошле године објавио отворено писмо директно упућеном бившој супрузи Татјани Драговић.

Он је том приликом поменуо суђења која имају, као и да ће покушати да дође до "свог новца који је тренутно код бивше супруге".

Фото: Профимедиа

 

 

Горан тражи и половину луксузног стана у Загребу где је са манекенком живео 17 година, а где она сада живи са садашњим партнером Влахом Арбулићем.

Татјана и Влахо често фотографије стана деле на друштвеној мрежи Инстаграм, а суви луксуз је на све стране. Од дневне собе и кухиње застаје дах, а све је урађено по последњој моди.

Стан иначе има 210 квадрата и шест соба, а као власница је, како пишу хрватски медији, наведена Амбер Марија Иванишевић (20).

Подсетимо, Иванишевић је на Инстаграму открио да тужи бившу.

- Овако... Оног тренутка када сам се усудио да потражим новац који сам зарадио пре и током брака, који је Т. Д. (Татјана Драговић, прим. аут) присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова. Сада само још чекам тужбу која би требало да је дотична Т. Д. освојила Вимблдон и две олимпијске медаље, а можда и освојила још неки гренд слем, али то још суд треба да утврди. За све упите и остало, молим да се јавите мојим адвокатима господину Мандићу и господину Станићу који се баве овим случајем већ дуго времена. Уз дужно поштовање, Горан.

Блокирао рачуне бившој жени

Наиме, недавно је лист Национал објавио документ који јасно показује да је одлука суда да блокира рачуне Татјане Драговић, која траје већ годину дана, "неоснована и крајње пристрана у корист Иванишевића".

Поменути лист наводи да је протекле недеље на увид добио кључни документ који јасно доказује да је блокада рачуна, макар и привременом мером, била неоснована.

"Потрошила је мање него што јој припада", наводе они.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: