Бивши ријалити учесник Кристијан Голубовић тврди да га је очинство променило.

У емисију у којој је недавно био гост са супругом Кристином дошао је са својим кућним љубимцем, псом Коком. Он је у шали рекао како ће променити вероисповест јер је због свог љубимца почео да верује у реинкарнацију.

- Овај "привезак" се зове Коко. Његов брат је угинуо грешком лекара. Браћа су по оцу, имају исте шаре и исту боју. Мислим да ћу из хришћанина ортодокса прећи у будисту јер ми се чини да је реинкарнација могућа. Он је исти као његов брат који је преминуо - изјавио је Голубовић, па се осврнуо на родитељство:

Фото: АТА имагес/М. П.

 

 

- Код нас у кући је врло узбуркано. Дешава се да у неким деловима дана доживимо колапс. У потпуности разумем шта значи имати дете 24 сата. Ја сам генерални бебиситер. Ја скоро никада не спавам. Имам поремећај сна и увек сам будан. Деца су ту и када се вежу, ви схватите да он без вас не може ни да једе ни да спава. Живот је тај који ме је променио. Све је извршило промену на мене, али на боље. Тек сада схватам колико постајемо бољи људи у контакту са децом и животињама. Ја тек сада схватам колико сам у животу пропустио. Није тек тако направити дете, а онда направити глупост, отићи у затвор, а дете одраста без вас - рекао је Кристијан Голубовић.

Супруга Кристина Спалевић такође се укључила у разговор, коментаришући породични живот и брак са Кристијаном.

ФОТО: Прнтсркин Инстаграм kristina_spalevic

 

 

- Ми мајке када се породимо и дођемо кући, колико год да нам неко помаже, није довољно. Ипак, ако постоји највиши ниво помоћи, ја сам то добила од Кристијана. Не могу да кажем да ми муж помаже, него заједно гајимо своју децу. Деца неће да спавају без мене, али више плачу када их Кристијан оставља у вртићу. Наша најгора верзија је екранизована. Ми смо заиста много бољи од тога. Наш однос највише јача када смо у неким недаћама. Надам се да је најгоре прошло. Његов однос са супругом требао је да дође на своје. Ово наше је права, истинска, судбинска љубав - рекла је Кристина.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: