Највећи естрадни маг и креативни директор "Гранд" продукције, Саша Поповић много пута говорио је о свом путу ка успеху и каријери, али су ретки тренуци када је износио детаље из свог приватног живота.

Како је недавно говорио, велику заслугу за то какав је човек постао, имали су његови родитељи, који му данас неизмерно недостају.

Фото: АТА имагес

 

 

"Много сам волео фудбал"

Као дечак сањао је да ће једног дана бити познати фудбалер не слутећи да ће га живот одвести на потпуно другачију страну.

- Кад сам био клинац, сећам се, устанем већ око 6, 7, буквално пре родитеља, одмах обујем патике, узмем лопту и одем да жонглирам. Много сам волео фудбал, открио је Саша.

Фото: АТА имагес

 

 

"Дао бих сво богатство да попричам са њима"

Иако је данас један од најуспешнијих људи на естради и многи би рекли да у животу има све што пожели, Саша јеу емотивној исповести признао да би све на свету дао да данас загрли своје родитеље.

- Мајка је одиграла велику улогу када сам ја рекао да нећу више да студирам. Отац ми је био стварно строг, а знаш каква је мајка, увек као ‘Немој да га дираш, молим те остави га, немој, он воли музику’, испричао је Сале, а потом додао:

- Кад чујем да неко не прича са родитељима, било да је са оцем или са мајком... Па ја не знам шта бих дао, сво богатство, да Бог може да ми намести да само сат времена попричам са својим родитељима, поготово са татом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: