Najveći estradni mag i kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović mnogo puta govorio je o svom putu ka uspehu i karijeri, ali su retki trenuci kada je iznosio detalje iz svog privatnog života.

Kako je nedavno govorio, veliku zaslugu za to kakav je čovek postao, imali su njegovi roditelji, koji mu danas neizmerno nedostaju.

Foto: ATA images

 

 

"Mnogo sam voleo fudbal"

Kao dečak sanjao je da će jednog dana biti poznati fudbaler ne sluteći da će ga život odvesti na potpuno drugačiju stranu.

- Kad sam bio klinac, sećam se, ustanem već oko 6, 7, bukvalno pre roditelja, odmah obujem patike, uzmem loptu i odem da žongliram. Mnogo sam voleo fudbal, otkrio je Saša.

Foto: ATA images

 

 

"Dao bih svo bogatstvo da popričam sa njima"

Iako je danas jedan od najuspešnijih ljudi na estradi i mnogi bi rekli da u životu ima sve što poželi, Saša jeu emotivnoj ispovesti priznao da bi sve na svetu dao da danas zagrli svoje roditelje.

- Majka je odigrala veliku ulogu kada sam ja rekao da neću više da studiram. Otac mi je bio stvarno strog, a znaš kakva je majka, uvek kao ‘Nemoj da ga diraš, molim te ostavi ga, nemoj, on voli muziku’, ispričao je Sale, a potom dodao:

- Kad čujem da neko ne priča sa roditeljima, bilo da je sa ocem ili sa majkom... Pa ja ne znam šta bih dao, svo bogatstvo, da Bog može da mi namesti da samo sat vremena popričam sa svojim roditeljima, pogotovo sa tatom.

(Grand)

BONUS VIDEO: