Meri je život ispisao večnu tugu na srcu. Doživela je pravu tragediju. NJena ćerka Ivana je preminula u junu 2021. godine u splitskoj bolnici nakon teške bolesti. Imala je 43 godine, a tužnu vest potvrdila je Meri.

Sa velikom bolom je govorila o ćerci za IN Magazin:

-Ona je bila moj svet, moj život, moje sve, moja najveća radost, moja najveća sreća i moja najveća bol i tuga.

Foto: Jutjub printskrin/Croatia Records

 

Jedno vreme uopšte nije mogla da peva, ali sve je bilo u grču.  

- Jedno dve godine uopše nisam imala glasa. Pokušavala sam da zapevam, ali nije izlazilo ništa. Toliko je bilo to sve zgrčeno, to je toliko strašna bol - otkrila je Cetinić.

Dodala je kako joj je u najtežim trenucima pomogla vera.

- Vera me je izlečila. Išla sam na mise, to me smirivalo. Ojačala sam, nekako prebrodila. A šta reći - rekla je pevačica, koja poslednjih godina živi u porodičnoj kući u Blatu na Korčuli.

- Bilo mi je previše gužve, gradova, televizije, medija, studija, jednostavno mi to više nije bilo važno. Bila sam u velikoj boli, tuzi i trebalo je vremena da se čovek nekako digne i nastavi da živi dalje. Morala sam sama nekako da se sa svim tim izborim i ponovo nađem svoj mir i dignuti se ponovo, hodati i to vam je to. Ko će vas, morate sami - zaključila je.

Meri je napisala potresno saopštenje kada je njena ćerka izgubila bitku za život: 

- S neizmernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučeru KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja predivna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki muzički talenat i humor činile su naš život srećnim, prepun ljubavi… Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvezdama a tvojoj neutešnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano ‘mami, I love you’ odzvanjaće u mom srcu zauvek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi - napisala je neutešna pevačica tada.

Meri je Ivanu rodila sa 23 godine i odgojila ju je kao samohrana majka. Bila je srećna što je Ivana odabrala muziku kao životni poziv i što su imale priliku da rade zajedno.

(24 sata.hr) 

BONUS VIDEO: