Pevačica je bila rešena da obezbedi sebi stan u Budvi od 50 kvadrata. Brena je navodno dala kaparu za stan u najluksuznijoj zgradi koja se nalazi u blizini Starog grada, gde kvadrat iznosi 4.000 evra, što znači da je cena nekretnine 200.000 evra. Sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem svako leto najamnje mesec dana provede u Crnogorskom primorju, gde imaju usidrenu jahtu od 6.000.000 evra koju su sada počeli da izdaju za 65.000 evra.

Par se sukobljava u mišljenju, Boba misli da je jahta sasvim dovoljna, dok Brena tvrdi da je napravila dobar korak. 

- Brena svake godine ima koncerte na primorju i želi da u potpunosti uživa kada ode tamo. Ona voli da provodi vreme na jahti, ali joj je postalo tesno. Ona je želela da pazari stan u zgradi koja se izgradila prošle godine, pa svi bogataši hrle da u njoj kupe stan. Pevačica je imala situacije sa suprugom da se on opusti i popije s društvom na jahti, a njoj treba mir i odmor. Zato je rešila da se počasti i sama sebi kupi nekretninu gde će moći da ode kad god poželi, a Bobi je prepustila da spava na jahti, pošto joj je rekao da mu stan ne treba i da mu je brod dovoljan. Super je to što je zgrada baš preko puta luke gde je usidrena jahta, pa Brena kad god poželi može da skokne do svog plovila. Deca su se posebno obradovala što Brena planira da kupi stan, ali im je ona objasnila da je to njena oaza mira i da tu neće moći da prave žurke - priča izvor blizak folk divi za "Star" i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Brena je odlučila da kapariše stan na poslednjem spratu koji ima veliku terasu i prelep pogled na more i Stari grad. Zaljubila se i stan na prvi pogled. Koliko znam, tu je stan 4.000 po kvadratu i to s popustom.

U sklopu zgrade postoji i restoran s prelepom terasom na vrhu koja gleda na Jadransko more i to je pevačicu dodatno oduševilo, pa je rešila da što pre kapariše stan

BONUS VIDEO: