Jelena Karleuša i Duško Tošić su u procesu brakorazvodne parnice nakon što više od pet godina njihov brak ne funkcioniše kao ranije.

Pop diva otkrila je da je starateljstvo nad mezimicama pripalo njoj, ali da otac može da provodi koliko god vremena želi sa Atinom i Nikom, pa najnovija fotografija Duška Tošića nikog nije iznenadila.

Dok pevačica vredno nastupa širom naše zemlje, puneći trgove gde god da se pojavi, fudbalski menadžer je odlučio da naslednice odvede na kratko putovanje.

Foto: ATA images

 

 

Odluka je ovog puta pala na Madrid. Osim što uživaju u čarima španske prestonice, oni su, podrazumeva se, posetili i fudbalsku utakmicu Real Madrida.

Poznato je da je Nika veliki zaljubljenik u fudbal, te da je tokom jednog perioda života i trenirala taj sport, a čini se da i Atina voli da pogleda dobru utakmicu.

Foto: Instagram printskrin/nika.tosic

 

 

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija Duška Tošića sa ćerkama iz lože stadiona, a pozitivni komentari i dalje ne prestaju da se nižu.

Ipak, jedan nam je posebno zapao za oko. Pošto je pomenutu i još nekoliko drugih slika okačila mlađa ćerka Jelene i Duška, mama nije ostala imuna pa je morala da kaže šta ima.

Karleuša je kratko prokomentarisala niz fotografija jednom rečju: "Mamina!", a mnogi su protumačili ovaj njen potez kao neku vrstu blage provokacije Duška s obzirom da je i on na slikama.

Šta je istina, ne znamo, ali je jasno da trio Tošić uživa u svakom zajednički provedenom trenutku, a verujemo i da je Jeleni puno srce kad vidi koliko su joj ćerke srećne sa tatom.

(Hello)

BONUS VIDEO: